Plaćanje i dostava

1.Plaćanje pouzećem

Plaćate poštaru/dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke na adresu koju ste naveli za isporuku.
Plaćanje pouzećem nije moguće kod preuzimanja robe u našem poslovnom prostoru.
Plaćanje pouzećem obavlja se isključivo u gotovini, a plaća se dostavljaču prilikom isporuke na navedenu adresu. Savjetujemo Vam da pripremite novac u točnom iznosu računa.
Ukoliko primatelj nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definiranoj adresi za dostavu u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke te mjestu i vremenu njezina podizanja.

Dostava poštom/kurirom: 30,00 kuna

2. Plaćanje virmanom/Općom uplatnicom/e-bankingom

Odabirom ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete potvrdu o Vašoj Narudžbi sa svim podacima potrebnim za uplatu u banci, pošti, FINA-i ili putem internet bankarstva.
Naručena roba bit će otpremljena po primitku potvrde o izvršenoj uplati.

Dostava poštom/kurirom: 30,00 kuna

Ili

Osobno preuzimanje: CIRA, Bleiweisova 15, Zagreb radnim danom od 8-16 sati.
Prije dolaska molimo telefonski provjerite je li Vaša roba spremna na telefon 01/55 30 556, a pri dolasku molimo donesite Narudžbenicu koju ste dobili na Vašu e-mail adresu.

PODACI ZA UPLATU:

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Bleiweisova 15, Zagreb
OIB: 76699990208
IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka
Opis plaćanja: Plaćanje po narudžbi broj:___ (upisati broj Narudžbe koji Vam je dostavljen na Vašu e-mail adresu)

NAPOMENA: Cijene proizvoda ne sadrže PDV jer Centar za inkluzivne radne aktivnosti nije u sustavu PDV-a.

Isporuku vršimo isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenim rukovanjem u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan pri preuzimanju robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ako zbog stanja zaliha ili zbog dimenzija paketa to neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.