Opći uvjeti korištenja

Internetska stranica ducansasrcem.hr je projekt socijalnog poduzetništva Udruge za promicanje inkluzije i Centra za inkluzivne radne aktivnosti.

Projekt provodi Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA) koji je i nositelj svih prava na internetskoj stranici ducansasrcem.hr.

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Sjedište: Bleiweisova 15, Zagreb
Tel/Fax: 01/555-66-81
www.cira.hr
e-mail: info@cira.hr 
OIB: 76699990208
IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka

Podrazumijeva se da su korisnici korištenjem ove internetske stranice, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Korisnici su dužni redovito provjeravati Uvjete.

Kupci mogu postati punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju naše opće uvjete korištenja, što potvrđuju narudžbom artikala iz internet trgovine ducansasrcem.hr. Maloljetne osobe, potpuno ili djelomično nesposobne osobe mogu naručiti artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Korištenje ove internetske stranice od strane djece dozvoljeno je samo uz nadzor roditelja i/ili skrbnika i isti su dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a CIRA ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Registrirani korisnici obavezuju se da će svi podaci koje upisuju, a koji su potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa biti potpuni i istiniti. Završetkom registracije korisnik prihvaća ove Uvjete i odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom sadržaja i usluga ove internetske stranice.

Korisnici koji koriste ducansasrcem.hr kao neregistrirani korisnici, obavezuju se da su svi podaci za formiranje narudžbe istiniti te prihvaćaju ove Uvjete kao registrirani korisnici.

Korisnik se izričito slaže da je korištenje internetske stranice ducansasrcem.hr isključivo na odgovornost korisnika tako da CIRA ne jamči za posljedice koje mogu nastati korištenjem ove internetske stranice te za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ove internetske stranice.

Ova internetska stranica privatno je vlasništvo. Svi materijali koji se nalaze na internetskoj stranici ducansasrcem.hr ekskluzivno su pravo CIRA-e, ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje, ili mijenjanje na drugi način ovih internetskih stranica bez izričitog pismenog odobrenja CIRA-e strogo je zabranjeno.

Kada se radi o rukotvorinama, podrazumijeva se da boje, nijanse, dimenzije i masa proizvoda mogu u manjoj mjeri varirati zbog specifičnosti ručnog rada. Uzimajuću u obzir navedena ograničenja, fotografije na stranici pokušavaju maksimalno vjerno prikazati fizički proizvod.

Cijene
Cijene su izražene u kunama (HRK) i ne sadrže PDV jer CIRA nije u sustavu PDV-a. U slučaju pogrešne cijene ili teksta u internet trgovini mjerodavna je cijena ili tekst koje će priopćiti predstavnik CIRA-e.

Plaćanje i dostava
Za plaćanje i dostavu posjetite link Plaćanje i dostava

Reklamacije 
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.  

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Da bi se ostvarilo pravo na reklamaciju potrebno je uz proizvod priložiti originalni račun. Proizvodi na koje se odnose reklamacije moraju biti propisno upakirani u originalnu ambalažu. Svi nepropisno zapakirani proizvodi ili oni kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzeti nego će biti vraćeni pošiljatelju o njegovom trošku.
Reklamaciju kupci mogu uputiti putem telefona 01/55 30 582 ili putem e-maila info@cira.hr. Prilikom javljanja potrebna je barem jedna od sljedećih informacija: broj narudžbe, broj računa ili korisničko ime kupca.