Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internetskoj stranici ducansasrcem.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka CIRA-e.
Upućuju se korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili korištenjem naše internetske stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja internetske stranice ducansasrcem.hr.

Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo korisnika da napusti i ne koristi internetsku stranicu ducansasrcem.hr.

S osobnim podacima korisnika postupati ćemo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. CIRA se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te će korisnicima redovito davati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Registracijom korisnik daje suglasnost da ga u svrhu promocije usluge i proizvoda možemo putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanju novih sadržaja na stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost slanjem e-mail poruke na adresu info@cira.hr.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici CIRA-e i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

CIRA  neće dijeliti osobne podatke korisnika s drugim stranama osim u sljedećim slučajevima: za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja i u slučajevima kada to pozitivni propisi  zahtijevaju. CIRA može podijeliti osobne podatke korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Kupac je dužan pravovremeno informirati prodavatelja o eventualnoj promjeni imena, adrese, brojeva za kontakt i drugih nužnih podataka za ispunjenje prodavateljevih obaveza.
Ovu izjavu o povjerljivosti podataka CIRA može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na internet stranici ducansasrcem.hr. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave.

S obzirom da niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran, te iako CIRA provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice ducansasrcem.hr te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.